Våra tjänster


Arkitekthus finns till för den växande grupp människor vars livsstil och preferenser inte kan matchas av den traditionella typhusbranschen. Med världsledande arkitektur som främsta verktyg producerar vi Skandinaviens finaste typhus. 


Vi och våra arkitekter delar övertygelsen att god arkitektur faktiskt kan bidra till en bättre vardag för oss människor. Därför vill vi göra god arkitektur tillgänglig och köpbar för fler, så att fler kan förverkliga drömmen om att bo i ett hem med höga arkitektoniska och materialmässiga kvalitéer.

 

Nyproduktion


På Wilander & Haag har vi tre utbildade och professionella arkitekter som alltid lyssnar på kundens önskemål, men även kommer med nya och kreativa idéer där så önskas

Bygglov


Vi har utfört en mängd olika projekt genom åren och har många nöjda kunder. Läs gärna våra omdömen och titta på våra referensprojekt för att se vad vi gjort tidigare. 

Totalansvar


Du väljer själv om du vill anlita oss för ett ta fram ett helhetskoncept från grundidé  till färg- och materialval och eller om du bara behöver hjälp med utvalda delar av ditt projekt.