Familjeägd 

arkitektbyrå


Dina arkitekter för stort till smått!

Arkitektur .

Bidra till en 

bättre vardag

Vi och våra arkitekter delar övertygelsen att god arkitektur faktiskt kan bidra till en bättre vardag för oss människor. Därför vill vi göra god arkitektur tillgänglig och köpbar för fler, så att fler kan förverkliga drömmen om att bo i ett hem med höga arkitektoniska och materialmässiga kvalitéer.


Arkitekthus finns till för den växande grupp människor vars livsstil och preferenser inte kan matchas av den traditionella tyhusbranschen

Dina arkitekter.

För stort och smått

 

Vi på Wilander & Haag är dina arkitekter för stort och smått. Välkomna att kontakta oss både privatpersoner och företag. Vi är en familjeägd arkitektbyrå som funnits i snart fem år. Hos oss får du alltid professionell hjälp från erfarna arkitekter och byggnadsingenjörer.

vi erbjuder totalansvar.

Det finns många fördelar med att anlita oss 

Fast pris

Hos Wilander & Haag kan du vara säker på att du alltid får fast pris på våra uppdrag.

Skriftliga avtal

Vi har alltid skriftliga avtal på alla bestämmelser vi kommer överens om.

Försäkrade

Vårt företag innehar självklart alla försäkringar för både er och vår trygghet.


Och framförallt så har vi nöjda kunder! 

Vi fick hjälp med rivning för att glasa in vår veranda. Resultatet blev jättebra och vi är väldigt glada att vi valde Wilander & Haag. Kommer absolut anlita dem igen!

~ peter ~

Vi är så nöjda att vi valde detta företag! Vår lägenhet har blivit helt perfekt och Lotta har alltid lyssnat på våra önskemål. Kan varmt rekommendera dem!

~ Henrik ~

Kontakta oss.